Kuvend: Me 70 vota votohet rendi i ditës për ndryshimet Kushtetuese

1 min read

Me miratimin e rendit të ditës filloi diskutimi për nevojën për ndryshimin e Kushtetutës.

Pika e parë dhe e vetme e rendit të ditësh ishte Propozimi për ndryshimin e Kushtetutës, dhe i njëjti ishte miratuar me 70 vota “për”.

Për votimin e nevojës për ndryshime kushtetuese janë të nevojshme 80 deputetë.

Previous Story

Antagonizma rreth perspektivës evropiane të vendit nuk duhet të ketë!

Next Story

Ndryshimet kushtetuese, Kovaçevski: Të rinjtë meritojnë jetë të qetë dhe të pasur, si bashkëmoshatarët e tyre në vendet europiane

Latest from Blog