Ushtarët maqedonas të helmuar nga monoksidi i karbonit në Slloveni tani ndodhen në gjendje të mirë shëndetësore

1 min read

Dy ushtarë maqedonas së bashku me gjashtë ushtarë tlë tjerë u helmuan në në Črna na Koroshkem nga monoksidi i karbonit ndërsa po punonin për të hequr mbeturinat nga përmbytjet në Črna na Koroshkem, u raportua nga RTV Sovoenia.Ushtarët e helmuar dje deri sa po po nxirrnin ujë nga bodrumi i Shtëpisë së Kulturës në Çërna të Koroshkem, sot janë në gjendje të mirë shëndetësore në, njoftoi në Facebook ministrja e Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska.

“Ushtarët maqedonas në Slloveni janë në gjendje të mirë shëndetësore. Dy ushtarë maqedonas nga kontingjenti i dërguar në Slloveni dje pas pastrimit të dhomave të bodrumit nga pasojat e vërshimeve, së bashku me kolegët e tyre sllovenë, janë ankuar për të përziera nga monoksidi i karbonit, pas së cilës janë transferuar në spital për ekzaminime të hollësishme. Pas ekzaminimeve u konstatua se ata janë mirë dhe gjatë orëve të mëngjesit janë kthyer në ambientet e akomodimit ku do të pushojnë sot. Faleminderit miqve tanë sllovenë për përgjigjen e shpejtë!”,

informon Petrovska.

Previous Story

Peace Fectival-i, ç’thonë këngëtarët: Kënaqësi e rrallë të këndosh para publikut shkupjan!

Next Story

Krijimi i partive të reja është një hipokrizi e rreme sipas analistëve

Latest from Blog