Lëvizje të shtuara të trupave dhe automjeteve të KFOR-it brenda Kosovës, ja arsyeja

1 min read

KFOR ka bërë të ditur se në ditët në vijim do të ketë lëvizje të shtuar të trupave dhe automjeteve të KFOR-it brenda Kosovës për shkak të stërvitjeve që do të mbahen.

Në njoftimin për media thuhet se ushtrimet do të mbahen në atë mënyrë që të ndikimi tek qytetarët të jetë minimal, si vonesa në trafik.

“…Do të kryhen gjithashtu ushtrime për të testuar dhe ruajtur aftësitë operacionale në mënyrë që të sigurohet niveli i njëjtë i trajnimit dhe gatishmërisë së të gjitha njësive në terren.

Ndërsa këto ushtrime do të kryhen në mënyrë të tillë që të minimizohet çdo ndërprerje apo ndikim në popullatën lokale, por është e mundur që të ndodhin vonesa në rrjedhën e trafikut dhe shihen lëvizjet e ushtarëve.

Prandaj, KFOR-i këshillon shoferët që t’i kushtojnë vëmendje të veçantë nëse janë afër kolonave të automjete ushtarake”, thuhet në njoftim.

Previous Story

Në qershor të këtij viti 150 çifte u shkurorëzuan në Kosovë

Next Story

“Bechtel & Enka” mban sot Panairin e punësimit në Gostivar, pjesëmarrës dhe koordinatori i projektit, Artan Grubi

Latest from Blog