155 shoferë të sanksionuar në Shkup, 34 për shpejtësi tej normave të lejuara

1 min read

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit dje (14.08.2023) ka vazhduar me kontrollet në zonën e komunikacionit.
Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 155 masa, nga të cilat 34 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 14 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, gjashtë sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave.
Janë vendosur nëntë masa për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për kalimin e sinjalit të mbyllur (drita e kuqe)…
Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Previous Story

Ndalohen dy persona për sjellje agresive ndaj policëve

Next Story

Dy zjarre aktive në rajonin e Prilepit dhe Kriva Pallankës – ditën e fundit ka pasur 23 në gjithë Maqedoninë

Latest from Blog