Një orë e gjysmë për të dalë nga Kosova nga Dheu i Bardhë

1 min read

Vera sjellë fluks të madh në pikat kufitare.

Kjo për shkak të ardhjes së bashkatdhetarëve në Kosovë.

Në veçanti më të ngarkuarat janë ato me Serbinë.

Sipas Qendres për Menaxhim Kufitar të Ministrisë së Punëve të Brendshme, tek Dheu i Bardhë dhe Merdarja, vërehet qarkullim më i madh.

Në përditësimin e fundit që kjo qendër ka bërë, shihet se për të dalë nga Kosova, nga pika e Dheut të Bardhë, pritjet janë nga 60 e deri në 90 minuta.

Gjatësia e kolonave aty shkon deri në 300 metra.

Kurse, për të hyrë në vendin tonë, pritjet nuk shkojnë më shumë se 10 minuta.

Pritjet të gjata për të dalë nga Kosova, ka edhe në Merdare.

Aty mërgimtarët duhet të presin deri në një orë e 20 minuta.

Previous Story

9 të vdekur nga zjarri në një shtëpi pushimi në Francë

Next Story

Conference League: Ballkani luan sonte me Red Lincoln Imps

Latest from Blog