Gjysmë ore pritje në pikën kufitare “Tabanoc”

1 min read

Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” këtë mëngjes vërehet rritje e frekuencës së automjeteve, për shkak të së cilës koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga shteti është rreth 30 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, informon LAMM.Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar

Previous Story

Kryesuesi i OSBE-së Osmani në Kazakistan: Takime me kreun shtetëror

Next Story

Apeli le në fuqi sekuestron e pasurive të Arben Ahmetajt

Latest from Blog