Alla: Me PFD dhe Peace Festival vendosim traditë në festimin e përvjetorëve të MO-së

1 min read

Në emisionin Natë Vere në Klan Maqedoni me gazetaren Fjolla Telai, Kushtrim Alla tha se siç është paqësor Marrëveshja e Ohrit ashtu e kanë simbolikën edhe dy aktivitet e organizuara.

“Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive është hera e dytë radhazi që shënon përvjetorin e Marrëveshjes së Ohrit kësaj radhe 22 vjetorin përmes dy aktiviteteve kryesore edhe atë shkolla për lider të rinjë dhe Peace Festival. Vetë këto dy iniciativa burojnë nga vetë katakteri paqedashës siç është marrëveshja e Ohrit” – tha Kushtrim Alla. /KlanMacedonia/

Previous Story

Alla: Shkupi ka nevojë për gjallëri Kulturore (Video)

Next Story

Ahmeti vizition vatrën familjare të heronjve, Bedri dhe Shaban Shala

Latest from Blog