Michael Jordan shfaqet në formë

1 min read

Edhe pse ka 20 vite që vendosi të largohet nga basketbolli Michael Jordan tregon se ka ende klas. Ai është parë në Bahamas duke luajtur me disa të rinj dhe nuhatja për të çuar topin në kosh nuk është shuar.

Jordan, i cili sot është 60-vjeç shfaqet në formë. Michael Jordan është ende pjesë e basketbollit si aksioner te skuadra e Charlottes.

Tv Klan

Previous Story

“Peace Forum Dialogue”, Halimi me apel për të rinjtë: Mos lejoni të ju ikin organizime të tilla

Next Story

Nënvarianti i ri i Omicron, dominues në SHBA dhe Britani

Latest from Blog