“Këtu po deshen shumë”, mërgimtaret tregojnë se çfarë kërkojnë nga djemtë në Kosovë, këto janë ‘kriteret’

1 min read

Padyshim sezona e verës karakterizohet me ardhjen e mërgimtarëve.

Gjëja më pozitive, sipas tyre, është njohja me kulturën dhe vendin ku prindërit e tyre janë rritur, duke u munduar t’i ndjekin ato.

Disa prej tyre janë shprehur se preferojnë djemtë nga Kosova.

Cilat janë kriteret sipas tyre, mësojeni më poshtë:

download

Previous Story

Disha zbulon skandalin: Kasami “bademat dhe kikirikat” i bleu nga një biznes që shet gazeta

Next Story

Shtylla e ndriçimit elektrik në Zhelinë që mund të mbyt njerëz! (FOTO)

Latest from Blog