83 gjoba në Shkup, 55 për tejkalim të shpejtësisë

1 min read

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (31.05.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 183 gjoba, nga të cilat 55 sanksione për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, shtatë për vozitje pa patentë shofer, shtatë gjoba për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave.

“Janë vendosur tetë gjoba për përdorimin e celularit gjatë vozitjes, 10 sanksione për kundërvajtje nga këmbësorët, nëntë masa për parakalim të paligjshëm të automjeteve. Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Previous Story

Aleksander Gjelaj nuk ndalet me hit, ju këndon shumë bukur vajzave

Next Story

Borrell: Dhuna nuk është rruga e duhur, duhet të ndëshkohet

Latest from Blog