Grubi për bulevardin “Cvetan Dimov”: Ka përkrahjen e Qeverisë, me Qytetin e Shkupit punojmë edhe për “Hasan Prishtinën”

1 min read

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka përshëndetur vendimin e Këshillit të Qytetit të Shkupit për nisjen e procedurave për ndërtimin e bulevardit “Cvetan Dimov” në Shkup.

Ai thotë se ky projekt, që është në të mirën e qytetarëve tregon përcaktimin edhe të Qeverisë për bashkëpunim me të parën e Shkupit, Danella Arskovskën edhe për projektin tjetër, të ndërtimit të bulevardit “Hasan Prishtina”.

“Përshëndes vendimin e Qytetit të Shkupit për fillimin e realizimit të dokumentacionit projektues për ndërtimin e bulevardit “Cvetan Dimov” (udhëkryqi me bulevardin Nikola Karev deri tek udhëkryqi me rrugën Xhon Kenedi dhe rruga Hristijan Todorovski Karposh).
📝Projekti është në vlerë prej 2.3 milionë euro (me TVSH), mjete të siguruara nga buxheti i Qytetit të Shkupit për këtë vit si dhe për dy vite me rradhë edhe atë:
👉Viti 2023 – 10 milionë denarë,
👉Viti 2024 – 70 milionë denarë, dhe
👉Viti 2025 – 60 milionë denarë.
Realizimi i projekteve që janë në të mirë të jetës së qytetarëve gjithnjë do të kenë përkrahjen e Qeverisë dhe ky përcaktim i përbashkët me kryetaren Danella Arsovska shpejt do të konkretizohet edhe me bulevardin Hasan Prishtina (rruga e Vizvegut për Kosovë) të cilin po e realizojmë bashkë”, nënvizon zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi.802121137944073

Previous Story

E premtja, ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Maqedoninë e Veriut

Next Story

SHBA thotë se “ka ardhur koha” që Suedia të anëtarësohet në NATO

Latest from Blog