Provokohen shqiptarët e Luginës: Fshihet “Presheva”, mbetet vetëm “Preševo”

1 min read

Një shenjë rrugore në Luginë të Preshevës, ku tregon drejtimin për Preshevë, ka mbetur vetëm në gjuhën serbe “Preševo”. Shkrimi “Preshevë” është fshirë.

Për këtë ka reaguar Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Nevzad Lutfiu.

Ai ka thënë se është njoftuar nga qytetar që mbishkrimi i shenjës së komunikacionit në gjuhën shqipe është fshirë. Për këtë, Lutfiu ka thënë se ka njoftuar “menjëherë organet kompetente dhe më premtuan se do ta përmirësojnë shumë shpejtë”.

Previous Story

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa e ngrirjes së çmimeve për prodhimet bujqësore sepse ka ulje të çmimeve aktuale në treg…

Next Story

Tregoi historinë e vdekjes së babait, Instagrami i Almeda Abazit ‘vlon’ nga mesazhet

Latest from Blog