Hafizi i ri nga Shkupi me lotë gëzimi përfundoi recitimin e Kur’anit

1 min read

Shkruan: Hasan Rexhepi

LOT GËZIMI

Lot gëzimi pas pëfundimit të memorizimit të Kur’anit dhe mbrojtjes para komisionit nga Hafiz Jusuf Aliu, e këto lot tu bëfshin ndërmjetsim tek Allahu për mundin dhe përpjekjen për ta mbushur zemrën dhe trurin tënd me fjalën e Allahut Hafiz i dashtun.

E lum Baba dhe Nëna yte për ty, e lum familja Aliu për birin e tyre që do ta mbron shtëpin e tyre nga fatkeqsit shkaku i hivzit, e n’Ditën e Gjykimit inshAllah kurorë për prindërit e tu, e lum edhe për muhafizin Bejtulla Selmani…

Shkupi ka pse krenohet, Shkupi po mbushet me njerëz që e dojnë Fen e Allahut dhe e mësojnë atë.

Përhajr ju qoftë e drita e Allahut ju shoqëroftë përgjithmonë.
https://www.facebook.com/hasan.r/posts/6756062114421188

Previous Story

Mamadov: FFM realizon me sukses programet nga FIFA, ne do të vazhdojmë të ju mbështesim!

Next Story

Cilat janë dobitë nga ndërtimi i korridoreve rrugore dhe autostradave?

Latest from Blog