Dikur vetë Mickovski thoshte se duhet hequr “20-përqindëshin”, tash akuzon koalicionin LSDM-BDI për shtet binacional!

1 min read

Lideri i opozitës Hristijan Mickoski, në një intervistë me gazetarin Destan Jonuzi në vitin 2020 për gazetën Koha, i pyetur për fshirjen e mundshme nga Kushtetuta të referencës së 20 përqindëshit të gjuhës shqipe, është deklaruar kundër formulimeve të tilla, shkruan Libertas, transmeton Indeks.mk

Previous Story

Ndryshimet kushtetuese, ngushohet rrethi i Mickovskit!

Next Story

Dështon VMRO-ja, qytetarët maqedonas rreshtohen pas BE-së dhe Korridorit 8-10D

Latest from Blog