MPB: 137 gjoba në Shkup, 40 për tejkalim të shpejtësisë

1 min read

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 137 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 40 për tejkalim të shpejtësisë, 22 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 13 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për vozitës fillestar, 2 për kalim në semafor të kuq…/Alsat.mk

Previous Story

Gjendja e rrugëve

Next Story

Nga dhuna e deri te diagnostikimi me kancer, historia e trishtë por motivuese e Tina Turner si yll botëror i muzikës

Latest from Blog