Kryeministri Kovaçevski do të flasë në inaugurimin e rrugën magjistrale Kumanovë – Straçincë

1 min read

Shkup, 25 maj – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski do të flasë sot me rastin e inaugurimit të rrugës magjistrale Kumanovë – Stracçincë.

Siç kumtuan nga shërbimi qeveritar për shtyp, në ngjarje fjalime do të kenë edhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe drejtori i Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore, Ejup Rrustemi.

Previous Story

Kuvend, vazhdon seanca e 115, rreth 30 pika në rend të ditës

Next Story

Gjendja e rrugëve

Latest from Blog