LSDM: Shkupi është në kaos për shkak të VMRO-DPMNE-së dhe Mickoskit

1 min read

Për shkak të paaftësisë, papërgjegjshmërisë dhe qeverisjes shpërdoruese të VMRO-DPMNE-së, Mickoskit dhe kryetares Danella Arsovska, Qyteti i Shkupit sot është në kaos, me xhirollogari të bllokuar dhe në prag të falimentimit, thuhet në kumtesën e LSDM-së.

“Kanë shpenzuar mbi 100 milionë euro para publike dhe e sollën Shkupin në falimentim, ndërsa falimentimi nënkupton shembje të plotë të sistemit të qytetit, institucione jofunksionale, shërbime edhe më të këqija për qytetarët dhe greva e protesta të administratës së qytetit.

Këshilli i Qytetit të Shkupit duhet të mbajë seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar për gjendjen aktuale financiare të qytetit.

Të gjitha parakushtet për mbajtjen e një seance të tillë janë plotësuar dhe seancën duhet ta caktojë kryetari i Këshillit, Trajko Sllaveski nga VMRO-DPMNE.

Qytetarët janë të zhgënjyer nga pushteti jokompetent i qytetit të VMRO-DPMNE-së, i cili ka kryetarin e Këshillit, shumicën në Këshill dhe shumicën në bordet drejtuese dhe mbikëqyrëse të ndërmarrjeve publike të Shkupit”, thuhet në kumtesën e LSDM-së.

Previous Story

NBA: Denveri finalisti i parë për titullin kampion për sezonin 2022/2023

Next Story

Polaku Szymon Marciniak do të ndaj drejtësi në finalen e madhe të Ligës së Kampionëve

Latest from Blog