Bekteshi: Kompania Belge ABEE së shpejti me investim në Kërçovë, do të hapen mbi 600 vende pune

1 min read

Fabrika për prodhimin e Bateriave elektronike për vetura ABEE në janar të vitit 2024 do të filloj ndërtimin e kompanisë në zonën industriale të Kërçovës. Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi gjatë vizitës në kompaninë ABEE në Belgjikë njoftoi se me hapjen e kompanisë do të hapen mbi 600 vende pune, përcjellë Klan M.

Bekteshi bëri të ditur se me hapjen e fabrikës do të hapen vende të reja pune me pagë më të lartë se paga mesatare. Sipas Despotovskit paga e punëtorëve bruto do të jetë 1500 euro. Vlera e investimit do të jetë 45 milionë euro.

Gjatë ditës së sotëm u nënshkrua marrëveshja për hapjen e fabrikës nga Drejtori i TIRZ Jovan Despotovski dhe pronarit të kompanisë Noshin Omar.download

Previous Story

Emin Azemi: Sëmundja më e re e opozitës maqedonase quhet histeria e korridoreve

Next Story

Gir: BE e ka vendosur në prioritet zgjerimin, Maqedonia e Veriut duhet ta shfrytëzojë këtë moment

Latest from Blog