Të gjithë po qeshin me shtegun e biçikletave në Serbi… (Foto)

1 min read

Shtegu i biçikletave në shtetin serb është hit në të gjithë Ballkanin për shkak të një gabimi të çuditshëm të punëtorëve.

Është e vështirë të gjesh ndonjë shpjegim për këtë lëshim krejtësisht të çmendur përveç se nëse punëtori ishte i dehur, shkruan index.hr.

Krahasuar me këtë, shtigjet tona të biçikletave janë të shkëlqyera. /Telegrafi

Previous Story

Britney Spears vjen në një bashkëpunim me artisten kosovare…

Next Story

Shaqiri: Shëndeti mendor dhe mirëqenia e nxënësve në fokus të pedagogëve dhe psikologëve

Latest from Blog