Bekteshi: BDI është parti stabile! Nesër po të dalim në zgjedhje, gjithmonë do të fitojmë

1 min read

I pyetur për gjendjen në BDI, Kreshnik Bekteshi tha se BDI është subjekti politik më stabil në vend, përcjell TV21.

Bekteshi shprehet i bindur se kurdo që do të ketë zgjedhje, BDI do të fitojë.

“Si çdo herë BDI është partia më stabile në Maqedoninë e Veriut. Nesër po të dalim në zgjedhje, gjithmonë do të fitojë sepse e ka besueshmërinë e qytetarëve dhe të votuesve. Këtë e kemi vërtetuar dhe do ta vërtetojmë kurdo që do të ketë nevojë”, tha Bekteshi.

Previous Story

Për 5 muaj, 45 kafshime nga qentë endacakë në Tetovë dhe 23 kafshime në Gostivar

Next Story

Grupi punues për ndryshimet kushtetuese miratoi Rregulloren e punës

Latest from Blog