Gjoba për 197 shoferë në Shkup, 55 për vozitje të shpejtë

1 min read

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (16.05.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 197 gjoba, nga të cilat 55 për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 10 për vozitje pa patentë shofer, 13 parakalim të kundërligjshëm të automjeteve. Janë vendosur katër gjoba për mospërdorim të rripit të sigurisë, katër sanksione për kalim në semafor të kuq.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë te qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Previous Story

Tavani i borxhit, Biden dhe republikanët me shpresë në marrëveshje

Next Story

Anija e fundit me drithë nën marrëveshjen e Detit të Zi lë Ukrainën

Latest from Blog