Pustec, 5 kuti të numëruara nga 8/ Kryeson Kolefski me 349 vota më shumë

1 min read

Vijon procesi i numërimit edhe në Pustec, ku nga 8 kuti në total, deri më tani janë numëruar 5.

Sipas rezultateve paraprake nga KQZ, kandidati i PS, Pali Kolefski ka marrë deri më tani 870 vota, ose 62.54 %.

Sakaq, kandidati i PD, Pandi Jani, me 521 vota ose 37.46 %.

Previous Story

Humbi Elbasanin, Vorën e Kamzën/ Berisha hedh dyshime tek aparaturat

Next Story

Aurela Gaçe flet për performancën dhe renditjen e Shqipërisë në Eurovision

Latest from Blog