Çfarë kalon në mendjen e një mashkulli kur e sheh një femër të zhveshur

1 min read

Derisa femrat mendojnë për një milion të meta dhe pasiguri kur duhet të zhvishen, te burrat trupi i zhveshur i femrës ka një fuqi hipnotizuese. Ata harrojnë gjithçka tjetër kur një grua zhvishet para tyre dhe thjesht duan të shijojnë kënaqësitë e tyre, si dhe kënaqësitë e partneres së tyre.

Dhe a e dini se çfarë kalon në të vërtetë në kokën e burrave kur shohin një grua të zhveshur? Dhe jo, ata nuk mendojnë për barkun tuaj, celulitin apo strijat në ijët tuaja, ata as nuk e shohin atë që femrat i perceptojnë si të meta.

Ja çfarë saktësisht kalon nëpër kokën e tyre:

Dhe nuk ka rëndësi se sa herë e kanë parë atë skenë. Kur një grua zhvishet para një mashkulli, gjithçka në trupin e tij “egërsohet”. Zemra i rreh më shpejt, gjaku i vërshon në ijë, koka i bëhet e turbullt, ndaj nuk mund të mendojnë esëll.

Ata nuk duan të krijojnë përshtypjen se nuk kanë parë kurrë më parë një grua të zhveshur, prandaj përpiqen të qëndrojnë të ftohtë dhe të qetë. Dhe në fakt, ata më e dëshirë do të preferonin të fillonin të bërtasin nga gëzimi dhe emocioni.

Burrat arrijnë orgazmën më shpejt se femrat, ndaj për t’i kënaqur ata duhet të bëjnë një përpjekje shtesë, ose të shtyjnë kënaqësinë e tyre.
Kjo është arsyeja pse, megjithëse do të preferonin të bënin dashuri të egër, ndonjëherë u duhet të ngadalësojnë ritmin me të cilin, të paktën shpresojnë, do të mund të përjetojnë kulmin në të njëjtën kohë.

Previous Story

FOTO: “Telenovela ime turke apo argjentinase”,Wanda Nara konfirmon dhe njëherë ndarjen nga futbollisti

Next Story

Pse një periudhë pushimi nga seksi do t’ju shërbejë për mirë…

Latest from Blog