Në Kuvend me veshje transparente, ministrja serbe bëhet hit

1 min read

Ministrja serbe e Bujqësisë, Jelena Tanaskoviç është kthyer në personin më të kërkuar në rrjet në orët e fundit dhe kjo jo për shkak të qëndrimeve të saj politike apo ndonjë reforme të shumë pritur.

Tanaskoviç ka marrë vëmendjen e të gjithëve dhe kjo si pasojë e veshjes që kishte zgjedhur për t’u prezantuar në seancën e radhës të Kuvendit serb.

Ministrja u shfaq me një bluzë sensuale, transparente, teksa komentet shpërthyen në rrjet se kjo ishte diçka joetike dhe se Tanaskoviç kishte thyer kodin e sjellës në Asamblenë Kombëtare.

Rregullorja për parimet bazë të punës, sjelljes dhe veshjes së punonjësve të Kuvendit Popullor parashikon që personat në listën e saj duhet të jenë të veshur në mënyrë të përshtatshme dhe të rregullt.

Previous Story

Hoxhë Drilon Gashi ka rrahur gruan e tij pas një konflikti familjar, zbulohen detaje për rastin

Next Story

Kandidati për president në Turqi, Muharrem İnce tërhiqet nga gara

Latest from Blog