Duke festuar shkurorëzimin, u hodh me litar nga lartësia e madhe – braziliani thyen qafën

1 min read

Një burrë i cili u hodh me lartësia e madhe për ta festuar shkurorëzimin, është rrëzuar nga 21 metra dhe ka thyer qafën pasi litari i është këputur.

Fatkeqësi Rafael dos Santos Tosta (22) theu qafën dhe shtyllën kurrizore teksa po hidhej në Brazil. I riu i është nënshtruar terapisë intensive që nga vjeshta e 11 shkurtit.

Rafaeli shkoi në një gurore të braktisur për të festuar shkurorëzimin e tij. Aktiviteti, i cili është i ngjashëm me kërcimin me ‘bungee’, konsiston në një rënie të lirë përpara se trupi të bëhet një i ashtuquajtur lavjerrës njerëzor që lëkundet në një hark të madh.

“Kam qenë gjithmonë një person shumë i qetë, por gjërat kanë ndryshuar kohët e fundit. Pas shkurorëzimit doja ta shijoja jetën në të gjitha mënyrat e mundshme. Kam bërë shumë gjëra të çmendura. Nuk e vlerësova fare jetën time”, tha i riu që i shpëtoi për mrekulli rënies.

Kur litari u këput, ai u zhyt në lagunën në fund të gurores, theu qafën dhe shtyllën kurrizore dhe ka pësuar lëndime të tjera.

Previous Story

Rrëfehet nëna e cila lindi 10 fëmijë në 10 vjet

Next Story

Pse të rinjtë në Itali dhe Irlandë ‘janë të detyruar’ të jetojnë me prindërit e tyre?

Latest from Blog