Aggeler: Kam besim se Korridori 8 do të ndërtohet shpejtë dhe me sukses

1 min read

Ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Angela Price Aggeler në gurthemelin e Korridorit 8 tha se ky projekt është shumë i rëndësishëm për rajonin por edhe për SHBA-të. Aggeler tha se Korridori 8 është investim në ardhmërinë e vendit dhe rajonit.

“Ky është më tepër se sa një investim i thjesht në rrugët e Maqedonisë së Veriut, ky është investim në ardhmërinë e Maqedonisë së Veriut dhe të gjithë vendeve të lidhura me Korridorin 8 dhe më gjerë. Kam besim se ndërtimi do të zhvillohet shpejtë dhe me sukses, duke afruar njerëzit e këtij rajoni më afër njëri-tjetrit”, tha mes tjerash Aggeler.

Previous Story

Gurthemeli i Korridorit 8, Rustemi: Forcojmë e lidhjet ekonomike dhe tregtare në rajon

Next Story

Gurthemeli i Korridorit 8, Grubi i drejtohet Ali Ahmetit: Bac u kry, kryetar u kry!

Latest from Blog