Këta janë tre banorët e Big Brother VIP që po e agjërojnë Ramazanin

1 min read

Me ardhjen e muajit të Ramazanit, bota islame po përgatitet për agjërim. Sot është dita e parë e këtij muaji të shenjtë për Myslimanët. Ndërkohë që këtë muaj e kanë pritur edhe banorët e Big Brother VIP , të cilët edhe janë zgjuar për syfyr mbrëmë.

Nita, Gerti dhe Fotinia mbrëmë janë zgjuar për syfyr, duke u përgatitur që ta fillojnë agjërimin për ditën e parë të Ramazanit.

Previous Story

Vetëm 169 bullgarë nga Maqedonia e Veriut u regjistruan për të votuar në zgjedhjet e 2 prillit në Bullgari

Next Story

Kjo banore e Big Brother VIP Albania ka prejardhje nga Kumanova, dëgjojeni rrëfimin e saj nostalgjik

Latest from Blog