/

“Nuk ka Qeveri pa shqiptarët, VMRO-DPMNE-ja e humbi partnerin e vetëm, ASH-në”, tha Osmani

1 min read

Bujar Osmani nga BDI në ClickPlus tha se VMRO-DPMNE-ja duhet të ndryshojë qasjen, pasi siç tha, politika anti-evropiane ishte shkak që humbi edhe partnerin e vetëm te shqiptarët, Aleancën për Shqiptarët.

“Pikërisht, për shkak të këtij pozicionimi dhe mosqartësimi për shtyllat e shtetit, e humbi edhe partnerin strategjik te shqiptarët. Nuk ka Qeveri pa partneritet mes dy komuniteteve”, tha Osmani.

Previous Story

Moti sot

Next Story

Grubi: Punojmë që VMRO të votojë për ndryshimet kushtetuese

Latest from Blog