Isejni: Ahmeti dhe Kurti janë “alfa e omega” e politikbërjes shqiptare!

1 min read

Duke shpërndarë fotografi nga takimi, Ahmeti-Kurti në Ohër, profesori universitarë, Selam Isejni ka bërë vlerësim të lartë për kreun e integristëve dhe kryeministrin Kurti. Sipas Isejnit, janë pikërisht, Ahmeti dhe Kurti figurat kryesore që janë duke mbrojtur interesin kombëtarë.

“Këta te dy jane per momentin Alfa edhe Omega e politikberjes qe mbron interesin Kombetar tonin, te gjithe te tjeret jane ne mes diku ne funksion te vetin!”, ka shkruar Isejni.

Previous Story

Takimi i Kurtit dhe Vuçiq pritet të vazhdojë në një hapsirë tjetër

Next Story

Rifillon takimi Kurti – Vuçiq

Latest from Blog