Varhelyi: Qeveria të përshpejtoj reformat për integrim në BE

1 min read

Komisioneri për Zgjerim, Oliver Varhelyi në konferencën e sotme për shtyp përkujtoi dhe njëherë Qeverinë që të përshpejtoj me reformat e nevojshme drejtë rrugës evropiane.

“Shteti të mos ngadalësoje por të përshpejtoj në zbatimin e reformave, vërtet kemi nevojë që Qeveria dhe Kuvendi të përshpejtojnë punën me reformat. Sot do të realizojmë takim edhe me përfaqësuesit e popullit dhe besoj se nuk do të ketë asnjë pengesë për përshpejtimin e reformave të nevojshme”, tha Varhelyi.

Previous Story

Borell: Ky vit është vendimtar për RMV, duhet të krijohen kushte për të miratuar ndryshimet kushtetuese

Next Story

Borell: Me ndryshimet kushtetuese nuk humbni asgjë, por vetëm do të bëheni pjesë e BE-së

Latest from Blog