Ministri Shaqiri në përkrahje të mësimdhënësve në aktivitetet e tyre shkollore

1 min read

Ministri i Arsimit dhe Shkencës – Dr.Jeton Shaqiri ka filluar një nismë në përkrahje të mësimdhënësve që me vetiniciativ po mundohen të mbajnë gjalle frymën e leximit të librave nëpër shkollat e vendit, në një kohë kur teknologjia po depërton me hapa të medha në çdo sferë të jetës.

Këtë herë në fokus është profesoresha e gjuhës dhe letërsisë shqipe Mimoza Mustafai-Jonuzi dhe klubi i leximit “Naim Frasheri” pranë shkollës fillore “Naim Frashëri”- Studeniçan, Shkup.

https://www.facebook.com/jetonshaqirii/posts/619805020159914

Previous Story

Ademi – Ludva:  Çekia mbështetje për eurointegrimet tona

Next Story

Risto Penov: “Kryeministri shqiptar” – koncept i një shoqërie për të gjithë! (VIDEO)

Latest from Blog