Pas mesnate, lirohet çmimi i naftës dhe benzinës në Maqedoni

1 min read

Pas mesnate, lirohet çmimi i naftës dhe benzinës në Maqedoni, përcjell TV21. Nga KRRE bëjnë të ditur se çmimi i naftës dhe benzinës BS-95 do të lirohet për 2 denarë. Çmimi i benzinës BS-98 dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë.

Çmimet e karburanteve sipas vendimit të ri:

Nafta- 75,5 denarë për litër

Benzina BS-95- 81,5 denarë

Benzina BS-98- 85,5 denarë

Vaji ekstra i lehtë- 76,5 denarë

Previous Story

Bekteshi: Shporta e konsumatorit llogaritet gabimisht, nuk kalon mbi 43.000 denarë

Next Story

Bekteshi zbriti çmimet e produkteve ushqimore

Latest from Blog