Bekteshi: Shporta e konsumatorit llogaritet gabimisht, nuk kalon mbi 43.000 denarë

1 min read

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se shporta e konsumatorit në Maqedoninë e Veriut po llogaritet gabimisht. Sipas tij llogaritjet sindikale janë gabim dhe se shporta nuk kalon mbi 43.000 denarë.

“Shporta sindikale e konsumatorit në vendin tonë nuk është 50.000 denarë, por nuk kalon 43.000 denarë, sipas metodologjisë që kemi pasur më parë. Do të thotë se dy herë kalkulohet inflacioni nga gushti e tutje”, tha Bekteshi. Ai shtoi se Qeveria është e përkushtuar që vazhdimisht të rrisë pagat.

Previous Story

Një këndvështrim nga Londra/Dauti Dauti: Serbia nuk e njeh Kosovën “de iure”, por “de facto” po!

Next Story

Pas mesnate, lirohet çmimi i naftës dhe benzinës në Maqedoni

Latest from Blog