Bekteshi: Asnjë kompani nuk do të punojë me humbje, prodhuesit nuk do të ulin prodhimin

1 min read

Ministri Bekteshi në emisionin TOP TEMA këmbëngul se asnjë kompani nuk do të punojë me humbje dhe ka besim se prodhuesit nuk do të ulin prodhimin, duke krijuar kështu mungesë.

“Asnjë kompani nuk do të ketë humbje nga vendimet e tilla, duke pasur parasysh që aty është caktuar një përqindja e lejuar e të marzhës së fitimit, që do të thotë se vendimi për përcaktimin e marzheve nuk është shfuqizuar, vetëm paralelisht janë ngrirë çmimet” – ka deklaruar ministri Bekteshi.

Previous Story

Bekteshi: Asnjë nuk do të ketë humbje nga vendimi i Qeverisë për ngrirjen e çmimeve të produkteve

Next Story

Bekteshi: Deri të premten do të përfundojnë analizat për çmimet e sheqerit, vezëve dhe vajit

Latest from Blog