Rruga Tetovë-Prizren/ Grubi në Debat Plus: Fillimisht do bëjm projektin pastaj do sigurojmë mjetet

1 min read

Grubi ka folur edhe për projektin Tetovë – Prizren, duke thënë se fillimisht do bëhet projekti e pastaj do sigurohen mjetet për realizim.

Maqedonia ishte shteti i vetëm që kishte plan për këtë ide, nënshkruam poashtu dhe marrëveshje me qeverinë Kurti për këtë rrugë që fillon nga fshati Veshallë të Tetovës dhe lidhet me Prizrenin. Do të shpallim tenderim, do të shpallet kompania fituese dhe pastaj duhet të sigurojmë buxhet. Nuk them se do të realizohet në afat të afërt kohor sepse nuk kemi projekt momentalisht dhe natyrisht është punë e madhe, tha Grubi.

https://fb.watch/jgAQ3JcvUF/

Previous Story

Grubi në Debat Plus: BDI dhe Ali Ahmeti faktorizuan shqiptarët, projekte tashmë financohen me buxhet shtetëror

Next Story

Grubi: Me Kurtin raporte të shkëqyera, në BE kemi ngritur zërin pro Kosovës

Latest from Blog