Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me ministrinë për Vetëqeverisje Lokale

1 min read

FIZHT dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim, për zbatimin e aktiviteteve dhe projekteve të përbashkëta.

Memorandumi është nënshkruar nga DFIZHT Festim Halili dhe Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Risto Penov, të cilët do të bashkëpunojnë bashkërisht dhe në partneritet në drejtim të krijimit të kushteve dhe mundësive më të mira për zhvillimin e ndërmarrësisë në vend. Në kuadër të projektit “Zhvillimi i balancuar rajonal i qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës – Faza 2”, dy institucionet në fazën e ardhshme, do të publikojnë një thirrje të re publike.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=765828438440958&set=pcb.765828735107595
Previous Story

“Po ndërtojmë unazën e kombit”, Grubi: Tiranë-Shkup-Prishtinë lidhen me autostradë

Next Story

Ahmeti: Kosova ka dëshmuar qasjen proeuropiane, vendimi për liberalizimin e vizave i merituar

Latest from Blog