Selami: Mbajeni mend këtë fotografi sepse brezat pas nesh do të krenohen me të!

1 min read
Pas nënshkrimit të sotëm të marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10 D, zëvendë drejtori i Entit për Statistika, Ilmi Selami e ka komentuar këtë akt madhor duke thënë se nëse lexohet fotografia, kuptohet mësimi.
Ja pse bëhet e tërë lufta speciale kundër BDI-së!!!
Nëse e lexoni këtë fotografi, e kuptoni mësimin!
Koridoret janë për të lëvizur. Lëvizja është jetë! Jeta është kur jemi më afër njëri tjetrit, kur jemi bashkë!
Mbajeni mend këtë fotografi sepse brezat pas nesh do të krenohen me të!❤️
Previous Story

Aksion për 8 mars/ “NP Tetova Transport” ju dhuroi lule dhe transport falas grave

Next Story

Liberalizimi i vizave për Kosovën, Këshilli i Ministrave të BE-së vendos sot

Latest from Blog