Gazetari maqedonas i kërkon falje Artan Grubit

1 min read

Gazetari Miomir Serafinoviq i ka kërkuar falje, zëvendës kryetarit të parë të Qeverisë, Artan Grubi pas gabimit dhe “ofendimit” që Serafinoviq bëri në adresë të Grubit.

“Unë nuk do t’ju përgjigjem derisa të kërkoni falje. SHGM duhet të reagojë ndaj kësaj sjelljeje, e cila është shumë fyese dhe e papranueshme”, tha Grubi.

Serafinovic më pas kërkoi falje dhe tha se kjo fjalë që ai ka përdorur, interpretohet ndryshe në gjuhën shqipe dhe maqedonase.

“Nuk ishte qëllimi im në atë kontekst,” tha ai.

Previous Story

Osmani: Nënshkrimi i marrëveshjes për Korridorin 8, hap historik

Next Story

Nis zbatimi i projektit që u la në hije për 30 vite

Latest from Blog