Ndërtimi i Korridorit 8 dhe 10-D/ Rexhepi: Po lidhemi me autostradë deri në Qafë Thanë

1 min read

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi ka uruar të gjithë qyetëtarët për miratimin e projektit për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10-D nga Qeveria e Maqedonisë.

Rexhepi në rrjetin social ka dhënë dhe disa sqarime lidhur me investimin më të ri.

Statusi i plotë:

Qeveria miratoi kontratën për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D, me propozimin e Komisionit për Negociatat për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D. Korridori 8 është i gjatë 68 kilometra, autostradë me gjashtë korsi, nga Tetova në Gostivar, Kërçovë, përmes Strugës në Kfasan, ndërsa korridori 10-D nga Prilepi në Manastir është 40 kilometra dhe do të ketë gjashtë korsi.
Urime…..

https://www.facebook.com/Zv.Minist/posts/673307508077467

Previous Story

BDI: Realizojmë projektin historik Korridori 8 dhe 10D

Next Story

Grubi në Analiza 24: BDI krijoj kulturë të udhëheqësisë së suksesshmë tash e 20 vite

Latest from Blog