Grubi: Fronti i përbashkët do ta dërgojë vendin në Bashkimin Europian

1 min read

Duke folur më tej për ndryshime kushtetuese si nevojë për ecjen më tej të vendit, Grubi tha se edhe tek VMRO ka deputet që mendojnë ndryshe, për një jetë më të mirë të qytetarëve.

Punojmë që gjatë këtij mandat të realizohen ndryshimet kushtetuese. Mendoj që edhe në VMRO-DPMNE ka deputete që besojnë në një Maqedoni europiane, kanë besim në BE, ndaj politikat frikësuese dhe përçarëse të VMRO-së ndaj bullgarëve, grekëve, shqiptarëve etj… duhet të ndalojnë. Fronti i përbashkët pro BE do ta dërgojë vendin në Bashkimin Europian, sqaroi Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/

Previous Story

Zhvillimet në Çair/ Grubi: Takohemi me qytetarët dhe shpalosim politikat e përbashkëta

Next Story

Mark Gjonaj uron për fitoren në Tuz: Ju jeni krenaria e kombit!

Latest from Blog