Drejtori i Sh.F “Bajram Shabani”, Mustafë Ebibi në shënimin e 7 Marsit ka ftuar mësimdhënësit e pensionuar

1 min read

Në një atmosferë përplot emocione , përpos programit të shaqur nga nxënësit e shkollës, arsimtarët e pensionuar u çmallën duke evokuar kujtime për vitet e kaluara në shkollën ndër më të vjetrat në RMV. Në këtë manifedtim ishin prezent edhe pishtarja e arsimit shqip Rgaibe Osmani, pastaj arsimtarët Adem Bajrami, Reshat Latifi, Sami Ganiu, Samet Ymer, Sami e Berajete Zeqiri, Selvete Rrustemi, Isa Afuzi, Elmi Rexhepi, Ridvan Rrustemi, Vaxhid Osmani, Hulusi Saliu , Melaim Ramadani si dhe pensionist më të rinjë.

Ky gjest i drejtorit Mustafë Ebibi u përshëndet nga të gjithë, gjë që e potencoi edhe pishtari i Arsimit Reshat Latifi, i cili tha se kjo ndodhë për herë të parë që një drejtor ti ftojë arsimtarët e pensionuar.

https://www.facebook.com/mustafa.ebibi.7/posts/pfbid0gTcNE2wCALGkcbf1AuKhB2bF7nYuJC21pd4YcMdF1QSu24PgTEbNnnN7iv8Hyo8yl

Previous Story

Mark Gjonaj uron për fitoren në Tuz: Ju jeni krenaria e kombit!

Next Story

Kush është serbi i arrestuar gjatë ditës së djeshme për krime lufte në Kosovë

Latest from Blog