Dokument/ Kryetari i komunës së Gazi Babës nga VMRO, do të harxhojë miliona për punësime të përkohshme

1 min read

Mbi 220 mijë euro do të shpenzojë kryetari i komunës së Gazi Babës për punësime të përkohshme për vitin 2023, raporton 24 info.

Sipas marrëveshjes që Stefkovski e ka nënshkruar me agjencinë private për punësime të përkohshme në komunë do të shpenzohen 14 milionë denarë, ndërsa shërbimi zgjat 12 muaj.

Previous Story

Neni 45 i Statutit të BDI-së, Ali Ahmeti shkarkon drejtuesit e degëve dhe emëron ushtrues detyre

Next Story

Grubi: Ditë historike, Qeveria miraton kontratën për Korridorin 8 dhe 10-D

Latest from Blog