Vazhdon seanca kuvendore për zgjedhjen e zëvendësministrave

1 min read

Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 104-t me debat rreth pikës së katërt të rendit të ditës – Propozimi për emërimin e zëvendësministrave në Qeveri.

Deputetët do ta vazhdojnë debatin e filluar dje për zgjedhjen e zëvendësministrave të Mbrojtjes Tiron Jajaga, të Drejtësisë Viktoria Avramovska Madiq, të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Vjollca Berisha, të Shëndetësisë Maja Manoleva dhe të Arsimit dhe Shkencës Agim Nuhiu.

Kryeministri Dimitar Kovaçevski në cilësinë e propozuesit të zëvendësministrave, në fjalimin e tij në fillim të seancës së djeshme, theksoi se me zgjedhjen e tyre do të kompletohet plotësisht përbërja e re e Qeverisë.

Previous Story

Ademi: Iniciativa për ndryshimet kushtetuese, të parashtrohet sa më shpejtë

Next Story

Sot mbahet seanca e nëntë e gjykimit për zjarrin në spitalin modular të Tetovës

Latest from Blog