Selmani: Shumica parlamentare është stabile mirëpo patjetër të zgjerohet që të kalojnë ndryshimet kushtetuese

1 min read

Duke folur për hyrjen e Aleancës në pushtet, respektivisht daljen e Alternativës dhe shkarkimin e emrimin e ministrave me 65 deputet, ish deputeti, Imer Selmani njëherë edhe njohës i mirë I rethanave politike ka thënë se me këto numra që aktualisht i ka shumica është më komote në realizimin e planeve të veta dhe projekteve.

Thotë se ky numër është më stabil se sa numri që kishte shumica në kohën kur pjesë e sajë ishte Alternativa e Afrim Gashit.

Megjithatë, shton se shumica me patjetër të rritet sepse siç thotë, pavarësisht faktit se shumica është stabile, kjo shumicë nuk mund të kalojë ndryshimet Kushtetuese që janë kusht për integrimin në Bashkimin Evropian.

Deklarata e plotë:

https://www.facebook.com/watch/?v=1226695031278046&t=0

Previous Story

Për nxënësit e Çashkës nuk ka paralele në gjuhën shqipe, ata vijojnë mësimin në gjuhën maqedonase!

Next Story

Pse “Grupi i zjarrit” sulmoi Ahmetin: “Deri më tani nuk kishin kauzë, të palogjikshme ishin kritikat ndaj Grubit dhe Osmanit”

Latest from Blog