Bekteshi nuk lëshon pe, përkundër kushte të reja për prodhuesit e mëdhenj të bukës në Shkup

1 min read

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi pas ngrirjes së çmimit të bukës në 33 denarë, nuk ka ndaluar me aq.

Bekteshi sapo ka publikuar në profiling e tij në fejsbuk edhe Vendimin për përcaktimin e detyrimit të tregtarëve për të blerë dhe shitur lloje dhe sasi të caktuara të mallrave të caktuara tek konsumatorët në një mënyrë të caktuar.

Ky vendim përcakton detyrimin e tregtarëve që përfaqësojnë persona juridikë dhe fizikë të regjistruar të ushtrojnë veprimtari tregtare në një regjistër përkatës në përputhje me ligjin, si dhe tregtarët që përfaqësojnë persona juridikë dhe fizikë të regjistruar për të kryer prodhimin që shesin produktet e tyre. me shumicë dhe pakicë me produkte ushqimore, për të marrë dhe/ose shitur bukë të bardhë dhe gjysmë të bardhë.

Previous Story

Takim me banorët e Këshillit vendor “Faik Konica”/ Grubi: Vazhdojmë t’i japim mbështetje vizionit të Ali Ahmetit

Next Story

Edonis Mujaj i këndon Bella Hadid

Latest from Blog