Artisti fotograf Egzon Hasangjekaj merr plot urime me rastin e ditëlindjes

1 min read

Kemi dëgjuar për të dhe punën e tij në Amerikë e ai gjatë datës 20 Shkurt ka marrë shumë urime. E kemi fjalën për fotografin e njohur shqiptar atje Egzon Hasangjekaj ku të gjithë nga familja dhe shoqëria e nga emra të njohur të cilët kanë uruar dhe suprizuar artistin me rastim e ditëlindjes së tij. Nuk ka shumë kohë që Egzoni ka nisur karrierën e tij si fotograf por tashmë atë e duan të gjithë dhe e kërkojnë kudo, e pa harruar që ai ndihmon e vlerëson shumë personazhet shqiptarë pasi dashuria për shqipen dhe atdheun e mban fort. Edhe nga ne 100 vite të lumtura e Gezuar Egzon dhe urojmë që emri yt të jetë kudo jo vetëm në Amerikë e të bëhen të gjithë krenar kudo me punën tënde si artist!

Previous Story

Ministri grek i Transportit jep dorëheqje pas përplasjes së trenave

Next Story

Meloni: Çështja e emigracionit do të marrë përmasa të paparashikueshme

Latest from Blog