Kuvend, në rend dite zgjedhja e zëvendësministrave të rinj

1 min read

Kuvendi sot do ta vazhdojë mbledhjen e 104-t, me votim për shkarkimin e zëvendësministrave pasi që mbrëmë përfundoi debati rreth kësaj pike të rendit të ditës. Më pas mbledhja plenare duhet të vazhdojë me zgjedhjen e zëvendësministrave të rinj.

Kryeministri Kovaçevski për zëvendësministra i propozoi Tiron Jajagën në Ministrinë e Mbrojtjes, Viktoria Avramovska-Madiq në Ministrinë e Drejtësisë, Vjollca Berisha në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Maja Manoleva në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Agim Nuhiu në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

Në vazhdimin e djeshëm të mbledhjes së 104-t folën vetëm deputetë të VMRO-DPMNE-së, sipas të cilëve Qeveria në mungesë të rezultateve po tenton të fshihet prapa eurointegrimeve.

Previous Story

Shumë barna mungojnë për pacientët në RMV!

Next Story

Ibraimi: Nëse s’ka kompromis për ndryshimet kushtetuese, ndikimi rus do të rritet

Latest from Blog