Grubi: Çdo projekt që është realizu në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit

1 min read

Duke folur më tej lidhur me investimet që janë bërë ndërvite në vend, ka veçuar Shkupin duke theksuar se secili projekt që është realizuar në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit.

Çdo projekt që është realizuar në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit. Investime të shumta u bënë ndër vite që Shkupi të promovoj identitetin shqiptar dhe faktorizimin e shqiptarëve ngado që jemi prezantuar në Kosovë e Shqipëri, u shpreh Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/

Previous Story

Grubi: Shumica parlamentare më ASH-në ka më shumë se 65 deputetë

Next Story

Çeshmet burim i korrupsionit/ Grubi: Nuk do lë hapur asnjë prej nga ata përfitojnë

Latest from Blog