Çeshmet burim i korrupsionit/ Grubi: Nuk do lë hapur asnjë prej nga ata përfitojnë

1 min read

Duke diskutuar më tej mbi mekanizmat institucionale për të luftuar korrupsionin, Grubi tha se do të mbyll secilën çeshme nga të cilat ato përfitojnë.

Çeshmet janë burim i korrupsionit. Vendime institucionale të cilat ata i kanë sjellur dhe kanë krijuar monopole, kontrata në bazë të cilave ata kanë përfituar dhe përfitojnë akoma edhe sot, siç mund të përmendim projektin “Shkupi 2014”. Këtë e thash në Parlament, nuk do e lë hapur asnjë çëshme prej nga ata përfitojnë, theksoi Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/

Previous Story

Grubi: Çdo projekt që është realizu në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit

Next Story

Takimi Kosovë-Serbi në Shkup/ Grubi: Mbështesim përpjekjet për marrëveshje finale

Latest from Blog