Kreu i komunës së Haraqinës, Ibrahimi heq “qafe” deponinë ilegale afër varrezave të dëshmorëve

1 min read

Komuna e Haraçinës dhe kryetari i saj, Ridvan Ibrahimi i cili vjen nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim për çdo ditë e më tepër me përkushtimin më të madh po punijmë për një Haraçinë më të mirë dhe më të pastër.

Kjo po dëshmohet për çdo ditë e më tepër.

Por kjo është dëshmuar edhe sot, sepse sipas njoftimeve të bëra në rrjetet sociale, Komuna e Haraçinës ka hequr “qafe” dhe ka pastruar deponinë ilegale afër varrezave të dëshmorëve, problem me të cilin banorët janë përballur me vite.

Previous Story

Si dështoi Bilall Kasami në menaxhimin e qenve endacak, për 1 vit kap vetëm 42 qenë

Next Story

Nikolovski kthen kohën e “shqiptarëve të ndershëm”!

Latest from Blog